Afscheid nemen bestaat (niet)

“If someone offers you an Amazing opportunity and you’re not sure you can do it, say Yes – then learn how to do it later.” Richard Branson

Lieve collega’s,

Na bijna 4 jaar DTG (www.dtg.nl) heb ik besloten dit mooie bedrijf te verlaten. Zoals de meesten weten ben ik begin dit jaar met mijn eigen bedrijf Go Lemon begonnen. Wat begon als een “we zien wel wat er gebeurd” projectje on the side groeide snel uit tot serieuze business.

Focus, toewijding en passie zijn het fundament om succes te kunnen bereiken. Dat geldt voor iedereen, wat je rol ook is en waar je je ook voor inzet. Als je iets doet, doe het dan goed. Dat betekent dat je keuzes moet maken en daarom kies ik er voor “all in” te gaan met Go Lemon. Een sprong in het diepe.

DTG is een mooi bedrijf met heel veel talent en kansen. Ik ben enorm dankbaar dat ik zo veel kansen heb mogen grijpen om te leren over transities, on line marketing en zo veel meer. Een absoluut hoogtepunt was het geven van de online marketing workshop op het ABN AMRO tennis tournament in Rotterdam als 3e spreker in een line up van Chris Zegers, Richard Kraaijeck en… Bas van der Putten 😉

 

Het allerleukste van werken bij DTG zijn en blijven de collega’s. Met het risico dat ik sommige te kort doe omdat niet iedereen bij naam genoemd kan worden wil ik er een aantal persoonlijk uitlichten. Chronologische volgorde!

  • Walewein, dank dat je mij overtuigde dat ik bij DTG moest komen werken. Terugkijkend een van de beste carrière keuzes ooit!
  • Gert & Zack, Sales management collega’s van het eerste uur. Een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt. The very very best!
  • Robin, onderdeel van ditzelfde illustere managementteam en zoveel meer. Mentor en (groot)vader :-). Jij bent er altijd voor me geweest, ook privé. Jouw mental support tijdens de ziekte van mijn vader en aanwezigheid op zijn uitvaart heeft mij enorm gesteund.
  • Tom & Tarik, vanaf het CV op mijn buro tot aan de successen in ons salesteam. Jullie zijn een managers droom!
  • Kirsha, one love in het partnerteam. Eigenwijs, eeuwig ambitieus en talentvol.
  • Gerwin, kameradsky, van Zoetermeer tot Laren en van Telesales tot Partnerkanaal, ik heb van jou en (bijna) al je grappen genoten!
  • Mandy, al jaren had ik geen echte nieuwe manager meer gehad, laat staan een vrouw. Jij bent echt het laatste kadootje van DTG geworden. Side by side werken met jou voelt niet eens als werken. Ik heb van je kunnen leren en heb oprecht genoten van de tijd die we samen hebben gedeeld.
  • Alle vele andere, bedankt voor al het moois dat ik op alle mogelijke manieren met jullie heb mogen delen.

Gedurende de maand juni rond ik mijn werkzaamheden af en ben ik nog met enige regelmaat op kantoor. Daarna is het vakantietijd alhoewel die vooral in het teken van het nieuwe avontuur zal staan!

Succes bij DTG allemaal, maak er iets nog mooiers van en…

If you want Apple, Go Lemon or Go Lime! ?

Groet,

Bas