Flow

Iedereen ken dat gevoel, alles zit mee, iets aanraken? Goud! Het is flow en er zijn boeken over vol geschreven. Even googlen en je vindt:

“Flow refereert aan een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Flow wordt gekenmerkt door op de betreffende acties gerichte energie en activiteit, volledige betrokkenheid daarbij, alsmede het feit dat men de activiteiten succesvol uitvoert.”

Ik zit in een mega Flow.

Een gevoel om verslaafd aan te raken. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan Go Lemon & Go Lime. Een winkel openen op het web is 1 ding. Zorgen dat hij draait en dat hij kan groeien is een heel ander verhaal. Mijn hele werkzame leven houd ik me al bezig met enige vorm van sales. Dat begon met een baantje in de bediening bij een lunchroom. Vervolgens kwam daar iedere horeca variant bij: feesten, partijen, conventies, voor en achter de bar. Ik heb laptops, servers, printers en alles van Dell met een stekker verkocht (of kado gegeven). Ik heb gemeentes van document management software voorzien en een landelijke online taartleverancier van een werkende backbone om vervolgens in de wereld van facebook marketing en Google te stappen.

Maar nooit, nog nooit heb ik iets hoeven verkopen wat ik ook zelf moest inkopen. Nog nooit heb ik me druk hoeven maken over waar iets vandaan komt en hoeveel het kost om het überhaupt te kunnen leveren en waar je in hemelsnaam het geld vandaan moet halen om het te betalen. Tot nu.

En dus heb ik afgelopen week mijn ondernemersplan officieel afgerond en voor het eerst gepresenteerd aan de eerste potentiële investeerders, crowdfunders en iedereen met extra geld op de bank die mijn verhaal horen wil. En dat allemaal in de hoop dat ze, net als ik, geloven in Go Lemon & Go Lime.

Geloof = vertrouwen,

Vertrouwen = Cash

Cash = Knallen!

Het gaat heel erg goed, de eerste stappen zijn gezet en ik ben nog nergens weggestuurd. Sterker nog, ik mag terugkomen! Mijn grote voorbeeld als het gaat om verpletterende indruk maken is Danyl Johnson  en zijn verpletterende indruk tijdens zijn auditie bij Britain’s got talent in 2009.

Gun jezelf een kleine 4 minuten en voel de energie door je scherm spatten.

Ik hoop bij iedere potentiële investeerder zo binnen te komen. BAM!