Help, mijn dochter van 8 wil een iPhone!

“Wat wil je voor je verjaardag lieverd?”

vraag ik aan mijn dochter van 8. Een aaiffoon! Ik denk dat ze het zo zou schrijven als ze het op moest schrijven, maar forget that. Een iPhone? Je bent 8, vooruit bijna 9!

Maar je bent ook mijn dochter, mijn kleine prinses en we leven nu eenmaal in 2019. Jij groeit op met Tik Tok, Youtube en Netflix wat je het liefst op een eigen scherm kijkt. Dus, I get it, je wilt een aaifoon.

Herkenbaar? Natuurlijk, iedereen met kinderen kent dit. De meeste van de kinderen hebben al 1 of meerdere schermen tot hun beschikking afhankelijk van de gadget drift van de ouders. Ik zal de discussie hier niet starten over schermtijd, sociale afzondering en kinderen waarvan het lijkt dat ze op geen enkele manier meer in groepsverband kunnen functioneren omdat ze alleen maar naar hun scherm staren. Die discussie mogen ze op Linda.tv voeren.

kinderen verslaafd iPhone

How it started

Toen ik Go Lemon 2,5 jaar geleden begon dacht ik alleen maar aan een abonnementsmodel voor de allernieuwste iPhone. Een mogelijkheid voor de mensen om zonder risico op hoge schaderekeningen elk jaar de nieuwste iPhone te gebruiken. Dat is een groot succes gebleken. Tegelijkertijd is er een enorme groep mensen, zeg maar de rest van Nederland, die helemaal niet de nieuwste hoeven. Die willen gewoon zorgeloos kunnen appen, bellen en hun social media bijhouden en dat kan prima op een iPhone van 2 of meer jaar oud. Niet iedereen kan en wil een iPhone leasen met een verkoopprijs van meer dan €1400. Hoge verkoopprijs = hoge maandprijs bij Go Lemon. 

Refurbished iPhones & Swapfiets

Niet alle iPhones zijn duur in de aanschaf. Daar is een hele refurbished markt ontstaan die iPhones mét garantie biedt voor aanzienlijk minder dan de nieuwprijs. Maar het zit hem niet alleen in een lage verkoopprijs. Er is een hele generatie aan het opstaan die überhaupt niet wil kopen. Netflix, Spotify zijn de grote internationale voorbeelden. In ons kikkerlandje heb je sinds enkele jaren ook Swapfiets. In elke studentenstad wordt je omver gereden door de blauwe voorbanden. Een enorm succes. Reden? Waarom zou je een fiets kopen (die je echt ook voor minder dan €200 nieuw kan krijgen) of repareren als je voor minder dan 2 tientjes een Swapfiets afgeleverd kan krijgen? Even better, nooit meer gedoe met reparaties! Service en gemak voor een schappelijk bedrag per maand.

Swapfiets

Beter goed gestolen…

Dat kunnen wij bij Go Lemon ook en daarom introduceren wij ons Go Lemon “Swapfiets be like” aanbod en leveren we nu een iPhone 8 voor €19 per maand. Inclusief EPIC service van Go Lemon en dus nooit meer lang rondlopen met een gebarsten scherm of defecte home button. Too much? We hebben al iPhones vanaf €8 per maand (kijk hier maar) en hé da’s mooi, dat is mijn kleine prinsesje zeker waard!

Happy birthday lieverd, ook van Go Lemon. X