IPhone huren: lees de voordelen van Go Lemon

Een iPhone huren doe je bij Go Lemon. Wij hebben een grote voorraad iPhones te huur. Leasen en huren zijn feitelijk hetzelfde. Normaal gesproken heb je bij leasen een aankoopoptie maar dat is bij ons niet het geval. Wij zetten al onze gebruikte telefoons weer in als praktisch nieuw. Feitelijk maakt het dus niet uit hoe je het noemt: leasen of huren. Voor ons gaat het om hetzelfde.

Voor een vast bedrag per maand huur je bij ons een iPhone. Je gebruikt de iPhone maar bent niet de eigenaar. De iPhone blijft te allen tijde eigendom van Go Lemon.

We begrijpen de noodzaak van een snelle doorlooptijd bij het huren van een iPhone en kunnen een iPhone overal in Nederland binnen een dag leveren.

Voordelen van huren bij Go Lemon

  1. Geen hoge eigen kosten
  2. Flexibele contracten bij huren
  3. Geen hoge kosten bij schade
  4. Snel een vervangende iPhone
  5. BKR registratie? Nee!

Maandelijks opzegbaar

Bij het huren van een iPhone kun je steeds per maand opzeggen. Of je nu gedurende korte of lange tijd huurt, dat maakt voor ons niet uit. Het huren van een iPhone is altijd met verzekering en zonder gedoe.

Hoe werkt huren?

Wij zijn een grote en professionele iPhone-verhuurder in Nederland. Bij Go Lemon is het eigenlijk hetzelfde als bij Netflix en Spotify maar dan voor een iPhone. Voor een vast bedrag heb je een iPhone in huis. Je koopt het toestel dus niet maar je huurt het. Je mag het ook lenen of leasen van een iPhone noemen. Het toestel blijft van ons en jij mag het zo lang gebruiken als je wilt.

Wij hebben een grote back-up van het device op voorraad. We hebben praktisch nieuwe en nieuwe modellen voor iPhone-verhuur.

Kosten

De kosten die je betaalt bij Go-lemon zijn de maandelijkse kosten van de normale iPhone huur. Daarnaast betaal je een startfee om ons wat zekerheid te geven als we die mooie iPhone naar je toesturen. De startfee verschilt per telefoon. Meer informatie hierover vind je bij onze klantenservice. Bij elk nieuw abonnement hoort een nieuwe startfee. Een telefoon huren doe je bij Go Lemon tegen voordelige kosten.

Returnfee

We kennen 4 categorieën met verschillende prijzen.

  1. €0. Geen zichtbare schade. Wij doen niet moeilijk over een klein krasje. Bij geen zichtbare schade is alles meteen afgehandeld.
  2. €50. Lichte zichtbare schade. Meer dan 2 en max. 5 kleine miniscule krasjes.
  3. €100. Overduidelijk beschadigd. Dan denken we aan minimaal 1 en maximaal 3 diepe krassen, voelbaar met een vinger of nagel. Balen, maar moeten we wel oplossen.
  4. €200. Zwaar gebruikt. Je iPhone heeft meer dan 3 of meer diepe krassen en tevens deuken die duidelijk voelbaar zijn.

Interesse om een iphone te huren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.