De iPhone X (8) komt eraan, maar in Nederland hoeft niemand hem te kopen

 

Morgen wordt alles anders. Nog 1 dag wachten en dan weten we alles over de nieuwe iPhones van Apple. Niets rondom de nieuwe iPhones is officieel. De naam is misschien nog wel het grootste mysterie. Zeer waarschijnlijk komen er 3 nieuwe iPhones. Wordt het de 7s en 7s Plus of toch de 8 en 8 Plus? Komt er een iPhone X bij of heet hij iPhone Pro? We weten alleen dat ze eraan komen. Toch wagen we ons aan een lijstje nieuwe functies die het nieuwe topmodel van Apple naar alle waarschijnlijkheid gaat bevatten, hoeveel hij gaat kosten en vooral hoe je hem het voordeligst in handen krijgt.

iphone x

  1. Het grootste iPhone scherm ooit

De randen rondom het scherm zijn minimaal, op een verdikking aan de bovenkant na. Het toestel wordt als het goed is kleiner dan de iPhone 7 plus, maar het scherm is met zijn 5.8-inch groter dan ooit.

  1. Bye bye! De thuisknop is weg

Doordat het oled-scherm van de iPhone 8 bijna de hele voorkant bedekt, is er geen plek voor de thuisknop. De kans is groot dat er een virtuele knop op het scherm komt, die deel uitmaakt van een HomeBar; een balk onderaan met een rij virtuele knoppen.

  1. Gezichtsherkenning mét infrarood

De iPhone 8 ontgrendelt waarschijnlijk doormiddel van een gezichtsscanner. Met infraroodlicht. Zodat de boel ook in het donker werkt. Hiermee kunnen we voorzichtig stellen dat de vingerafdrukscanner op de achterkant van de iPhone er niet komt.

  1. Opladen kan voortaan draadloos

Het ziet ernaar uit dat opladen eindelijk draadloos kan. Hiervoor wordt net als bij de Apple Watch gebruik gemaakt van inductie. Je legt je iPhone op een plaatje om hem op te laden. De adapter moet je waarschijnlijk apart aanschaffen.

  1. De duurste iPhone ooit

De geruchten gaan dat de iPhone X (of 8?) in Amerika over de toonbank gaat voor 1.100 dollar. Dat betekent dat we in Nederland zeker boven de  1000 euro uit gaan komen. Het duurste toestel ooit dus.

Hebben, hebben, hebben…???

Steeds de nieuwste iPhone kopen is voor weinig weggelegd. Of je kan het je veroorloven, of je bent echt een die hard fan. Voor de rest zijn de opties namelijk altijd beperkt:

  1. Of je neemt een abonnement van 12 of 24 maanden met de nieuwe iPhone erbij
  2. Of je koopt de telefoon los in de Apple store

Om Apple en de nieuwste iPhone bereikbaar te maken voor een breed publiek is Go Lemon onstaan. Go Lemon biedt consumenten in Nederland een 3de optie:

  1. Apple iPhone Private Lease. Use Only.

Bij Go Lemon sluit je een abonnement af en betaal je maandelijks alleen voor het gebruik van je iPhone. Zo bespaar je honderden euro’s ten opzichte van aanschaf. Na een jaar lever je je toestel in voor een nieuwere iPhone, als je wilt. Een toestel leasen dus, net als een auto. Wanneer je het vergelijkt met de jaarcontracten van telecomaanbieders scheelt het bijna 300 euro aan uitgaven. Het grote voordeel van leasen bij Go Lemon is dat je bij aanvang geen grote uitgaven hoeft te doen om zo de nieuwste iPhone in huis te halen.

Spotify, Netflix, Private car lease, de trend was al lang ingezet en nu is de iPhone aan de beurt. If you want Apple, Go Lemon!