Lieve Nederlandse regering… En bedankt! (nee echt, serieus!)

Thank you
Kennen jullie David Steindl Rast? Waarschijnlijk niet, want doorgaans kennen we Benidictijner monniken net iets minder goed dan laten we zeggen Chantal Janzen. Ik ben hartstikke fan van Chantal (wie niet?), maar vandaag ben ik iets meer fan van David. David heeft namelijk gelijk.

David is boeddhist en maakt zijn levenswerk van een van de basis principes van het Boedhisme: Dankbaarheid.

Doet het goed op een tegeltje en eerlijk gezegd, ik geloof er echt wel in. We zouden echt vaker dankbaar moeten zijn voor alles wat we hebben. En dankbaar voor wat we krijgen! Daarom ben ik fan van David en ben ik vandaag extra dankbaar. Dankbaar voor de Nederlandse regering. Mag ook wel eens een keer.

 

Evil
De Nederlandse regering vindt namelijk dat de consument goed beschermd moet worden tegen al het kwaad wat hen aangedaan kan worden. Daarom moeten vanaf morgen, 1 mei 2017, alle telecom bedrijven alle toestellen die bij een abonnement geleverd worden, melden bij het BKR. Volgens mij zijn dat zo’n beetje alle toestellen, behalve deze:

Bam! Een dikke notitie op je kredietrapport dus.

 

Surprise!
Onverwacht en niet bedacht biedt deze situatie een unieke kans voor Go Lemon. In oktober bedacht ik het Go Lemon abonnements concept rondom Apple iPhones. Ik was op zoek naar een voordelige, zorgeloze en flexibele manier om telkens de nieuwste iPhone te gebruiken. Zonder het gedoe met een mobiel abonnement wel te verstaan.

Het bleek een shot in de roos.

 

Donald Duck
Nu krijg ik zomaar een top argument in de schoot geworpen. Nog meer reden om juist via Go Lemon een iPhone te bestellen. Je hebt namelijk niets met een BKR registratie te maken! Het is een abonnement of operationele lease, net hoe je het wil noemen.

Jouw Netflix, Spotify en Donald Duck worden ook niet gemeld bij het BKR. Hoeveel en welke abonnementen jij afneemt en of je dat kan betalen is namelijk je eigen verantwoordelijkheid. Een telefoon aanschaffen via de telecom blijkbaar niet.

Dus, regering bedankt en iPhone liefhebbend Nederland: Welkom bij Go Lemon!

 

Exclusiviteit

Go Lemon is er exclusief voor iedereen. Klinkt gek? Valt wel mee hoor. Alleen om je iPhone te kunnen bestellen bij Go Lemon moet je wel even een Exclusieve Referentie Code (ERC) regelen. Hoe? Check daarvoor even de FAQ’s van Go Lemon. Tot snel allemaal!