Een telefoon leasen? Hier zijn de 5 voordelen voor een iPhone device

Een telefoon leasen als particulier: bij Go-lemon kun je een iPhone leasen maar ook een Watch en iPad tablets. Lees hier de 5 voordelen van het leasen van een telefoon bij ons.

Geen zin om te lezen? Dit zijn ze 😉

  1. Geen hoge “out of pocket” uitgaven
  2. Flexibele contracten mogelijk bij leasen
  3. Geen onverwachte hoge kosten bij schade
  4. Snel een vervangende telefoon
  5. Geen BKR registratie

Houd meer geld in je portemonnee! Geen hoge “out of pocket” uitgaven als je een telefoon least.

We weten het allemaal: Apple telefoons zijn cool, mooi, technisch superieur en… duur. Het kopen van een Apple device betekent in 1 keer een stevig bedrag aftikken. Met leasen hoeft dat hele bedrag niet in 1 keer uit te geven en kan je wel direct gebruik maken van jouw favoriete iPhone.

leasen telefoon

 

24 maanden muurvast bij je Telecom aanbieder? No way! Telefoons leasen bij Go Lemon biedt flexibiliteit.

Veel mensen kiezen ervoor om als particulier, ZZP-er of ondernemer hun Apple telefoon te financieren bij het afsluiten van een telecomcontract. Vaak is dat contract voor 24 maanden. Verandert er iets in jouw behoefte of omstandigheden, dan zit je aan dat contract vast. Ook als de iPhone gestolen wordt of onherstelbaar stuk gaat. Lease je bij Go Lemon dan heb je de keuze uit verschillende contracten: maandelijks opzegbaar, 12 maanden of 24 maanden. Zelfs als je voor meer maanden hebt gekozen, dan hebben we altijd mogelijkheden om wijzigingen aan te brengen. Leasen bij Go Lemon geeft heel veel flexibiliteit.

Leasen bij Go Lemon is veel meer dan het gebruik van je iPhone. Nooit meer onverwacht hoge reparatiekosten!

Wat veel mensen niet weten is dat veel, met name nieuwe, telefoons van Apple niet gerepareerd kunnen worden. Je kan met het defecte telefoon alleen bij Apple terecht. Als er geen sprake is van garantie (bv. als je hem hebt laten vallen) dan loop je direct tegen torenhoge reparatie- of vervangingskosten aan. Aan de achterkant gebarsten iPhone X, XS (Max) of Pro (Max)? Dan zijn de kosten €599 of meer voor een vervangende telefoon 🤢

De leasing garantie van onze smartphone

Op alle telefoons biedt Go Lemon haar Altijd Garantie Service™. De kosten van de service zijn inbegrepen in de prijs per maand. Een losse verzekering kost al snel €10 per maand of meer. Bij Go Lemon ben je zo lang je least gedekt tegen schade en diefstal (Watches zijn NIET verzekerd tegen diefstal). Ook als de schade jouw schuld is. Je betaalt alleen het eigen risico per schade van €50 of €75 en dat scheelt nogal.

Telefoon

Snel een vervangende telefoon

Bij Go Lemon hoef je nooit lang te wachten tot het device gerepareerd is. Je ontvangt de volgende werkdag al je vervangende exemplaar waarmee je direct verder kan. Je betaalt bij Go-lemon alleen het eigen risico per incident.

Keep a clean record! Een telefoon leasen bij Go Lemon levert geen BKR registratie op

Sinds mei 2018 moeten alle leasing telefoons van boven de €250 die via een 12 of 24 maands contract gefinancierd zijn door de Telecom provider geregistreerd worden bij het BKR. Op zich niets mis mee, tenzij je een slechte betaler bent of een andere lening wilt gaan afsluiten. In dat geval wordt de financiering van de telefoon in mindering gebracht op je leencapaciteit.

Een telefoon leasen bij Go Lemon wordt niet gezien als een financiering, immers je huurt de iPhone en de telefoon blijft eigendom van Go Lemon. Om die reden hoeven wij geen registratie te doen bij het BKR en heeft het dus geen gevolgen voor jouw leencapaciteit.

Dus, waar wacht je op? Ga Apple telefoons leasen bij Go-lemon…

Op dit moment kun je geen Samsung Galaxy bij ons leasen.