Go Lemon – iPhone Lease. Voordelig & Onbezorgd. Bestel nu!

Go Lemon Premium iPhone Lease

Go Lemon geeft je alle voordelen:

  • All-Risk verzekerd tegen schade & diefstal
  • Gratis leentoestel bij reparaties
  • Geen lening, dus geen BKR registratie
  • De iPhone ontvang je van ons, jij regelt de SIM
  • Aan het eind van je abonnement lever je je iPhone weer in

iPhone X

Ook Refurbished

Bijv: iPhone 5s 16GB, €10 per maand

Apple voor iedereen

Apple maakt fantastisch mooie produkten. Iedere nieuwe iPhone is mooier en beter dan zijn voorganger. Natuurlijk wil je die hebben, zodra hij uitkomt. Elk jaar het laatste toestel kopen is een dure hobby. Nu sluit je waarschijnlijk een abonnement af bij een telecomprovider voor 24 maanden, inclusief telefoon. En dan maar wachten tot hij afbetaald is en je aan de beurt bent voor een nieuw toestel.

Bij Go lemon doen we het anders en betaal je alleen voor het gebruik van je iPhone. Wij hebben de laatste iPhone modellen liggen, helemaal voor jou. Bij het begin van een abonnement rekenen we eenmalig startkosten, daarna kun jij voor een vast bedrag per maand alles uit je Go Lemon iPhone halen. Zodra je jaarabonnement is verlopen, lever je hem weer bij ons in, of ruil je hem om voor een nieuwer model. We leveren alleen de telefoon, dat geeft jou de mogelijkheid er zelf een Sim Only abonnement bij af te sluiten en een hoop geld te besparen. Bij welke provider je dit doet en wat voor soort bundel je kiest, is helemaal aan jou.

Maandelijks de laagste uitgaven

Met het leasen van je iPhone bespaar je honderden euro’s. Wanneer je het vergelijkt met de uitgaven bij jaarcontracten van telecomaanbieders kan dat bijna 300 euro schelen. En het los aanschaffen van een iPhone is al snel meer dan 300 euro duurder. Het voordeel is dat je geen grote uitgaven hoeft te doen om de nieuwste iPhone in huis te halen. De iPhone blijft eigendom van Go Lemon. Na een jaar mag je hem al omruilen voor een nieuwere versie. Het oudere exemplaar lever je gewoon bij ons in. Wij hebben iPhones voor ieder budget, dus er is altijd een abonnement dat bij je past.

 

All in verzekerd tegen schade en diefstal

Bij Go Lemon snappen we dat je geen gedoe wilt als het gaat om je iPhone. Hij moet het doen. Punt. Daarom regelen wij het meteen als er iets mis is. Daar ben je voor verzekerd. Bij schade of diefstal brengen we alleen je eigen risico in rekening. Dit is veel goedkoper dan de kosten die je zelf maakt voor reparatie of vervanging. Natuurlijk verwachten we dat je zuinig omgaat met je Go Lemon iPhone. Anders dan bij een lease auto kunnen krassen en deuken in de behuizing niet gerepareerd worden. Wanneer hier sprake van is bij het inleveren, kan het zijn dat je een return fee moet betalen. Wij raden je dan ook aan een goed beschermhoesje te gebruiken, doet wonderen.